Sarbatorile intra pe
terenul de joaca al celor mari.
Cu noile electrocasnice de bucatarie Bosch ideile de retete se transforma in surprize pentru cei dragi. De la roboti de bucatarie de ultima generatie, cu functii inovatoare si multiple accesorii pana la blendere extrem de silentioase, Bosch te ajuta sa pui in practica orice idee de reteta.
MaxxiMUM - O noutate la nivel mondial rezultata in urma a 60 de ani de experienta.
Nu doar iepurasul de Paste va ramane surprins de briosele tale creative pentru Paste! Robotul MaxxiMUM este ideal pentru punerea in aplicare a ideilor de patiserie creative, iar cu ajutorul functiei automate SensorControl frisca preparata de tine va iesi perfecta, iar albusurile vor fi pregatite la consistenta optima.
Savureaza un smoothie in liniste!
O gama variata de programe automate pentru o multitudine de feluri de mancare si bauturi, sistem Easy KlickKnife pentru o curatare fara efort si design special pentru nivel de zgomot redus si o functionare silentioasa. Si toate acestea de la puternicul blender de masa SilentMixx.
Cafè Granita cu desert rafinat de trufe
Reteta noastra reprezinta o versiune rafinata a retetei clasice de "Granita di Caffe", iar impreuna cu trufele, iti va oferi un moment de neuitat.
Alege ce vrei sa gatesti