Bace

bace

Bace

Indiferent ca sunt rosi, albastre sau mov - bacele se numara printre cele mai fine fructe pe care ni le ofera gradinile noastre. Sunt fireste cele mai gustoase atunci cand este sezonul lor.

Bacele sunt delicatese pretioase si in plus mici bombe de vitalitate: indeosebi substantele care coloreaza fructele in albastru, violet sau rosu au actiune puternic antioxidanta. Acestea ajuta corpul sa ramana sanatos si tanar. Facand abstractie de acest lucru, bacele fac treaba buna si in bucatarie - mult mai buna decat poate credeti.

Afine
In functie de soi, se coc in iulie sau in august.
› Retete cu Afine
Capsuni
Sunt primele bace din an, de la inceputul lunii iunie.
› Retete cu Capsuni
Mure
Se recolteaza de la sfarsitul lui iulie si pana la jumatatea lui octombrie.
› Retete cu Mure
Coacaze rosii
Se coc incepand cu 24 iunie.
› Retete cu Coacaze rosii
Zmeura
Face parte dintre soiurile care dau mai multe recolte pe an. Se coace in iulie si din nou in toamna.
› Retete cu Zmeura
Merisoare
Originare din SUA, la noi se mai numesc si "coacaze rosii de cultura". Sezonul lor este incepand cu septembrie.
› Retete cu Merisoare
Retete delicioase cu Bace
Shake de capsuni si busuioc

Shake de capsuni si busuioc

Savureaza gustul deosebit al acestui shake care este gata in doar cateva minute.

detalii
NOU
Smoothie din fructe de padure si menta

Smoothie din fructe de padure si menta

Un desert savuros si sanatos care iti asigura aportul de energie necesar intregii zile.

detalii
NOU
Prajitura cu lamaie, frisca si zmeura

Prajitura cu lamaie, frisca si zmeura

Absolut delicios. Incearca aceasta prajitura si cu siguranta va deveni preferata ta.

detalii
NOU