VitaStyle Mixx2Go

VitaStyle Mixx2Go: Prepara cu stil bauturi delicioase, usor si rapid!

Atunci cand designul premium se mixeaza cu functii perfecte. Cu acest blender poti prepara atat o supa crema fierbinte cat si un coktail rece ca gheata. De asemenea recipientele din Tritan, un material ultra rezistent, iti vor permite sa iei cu tine oriunde doresti preparatele tale favorite.

Detalii blender Mixx2Go inox

Detalii blender Mixx2Go alb
Sus
Design exclusivist si materiale de calitate.

Design exclusivist si materiale de calitate.

Construit din materiale nobile - blender din sticla ThermoSafe (sticlă borosilicat), accesorii 2Go din Tritan, carcasa cu invelis din otel inox polisat, indicator LED, mini blenderul Mixx2Go este un aparat practic si stilat. Iar designul sau exclusivist cu siguranta ca il va face remarcat in bucataria ta.

Sus
Simplifica-ti viata

Simplifica-ti viata

Cu o capacitate a blenderului de 500 ml si recipiente 2Go din Tritan, mini blenderul Mixx2Go este un aparat usor si foarte rezistent. De asemenea, recipientele 2Go sunt dotate cu capac astfel incat sa poti lua cu tine si savura oricand bautura favorita.

Descopera accesoriile 2Go
Sus
Mixeaza atat supe calde cat si bauturi racoritoare.

Mixeaza atat supe calde cat si bauturi racoritoare.

Ultra-rezistent, blenderul de sticla ThermoSafe este rezistent la schimbarile bruste de temperatura. Poti prepara alternativ atat bauturi calde cat si reci in siguranta si fara timpi de asteptare. Cu doua viteze mini blenderul face fata oricarui tip de alimente.

Catre reteta Green-Smoothie