Retete à la Bosch

Sarbatorile intra pe
terenul de joaca al celor mari.

Cu noile electrocasnice de bucatarie Bosch ideile de retete se transforma in surprize pentru cei dragi. De la roboti de bucatarie de ultima generatie, cu functii inovatoare si multiple accesorii pana la blendere extrem de silentioase, Bosch te ajuta sa pui in practica orice idee de reteta.

Alege cu ce vei gati retetele tale preferate
Sus
60 de ani de experienta sunt pur si simplu reteta cea mai buna

60 de ani de experienta sunt pur si simplu reteta cea mai buna

De acum inainte, ai tot ceea ce-ti trebuie pentru copt. Puternicul OptiMUM cu cantar integrat si cu SensorControl Plus creeaza automat rezultate perfecte.
Catre robotul de bucatarie OptiMUM
Sus
Simbolul designului pentru libertate fara margini: robotul de bucatarie MUM5

Simbolul designului pentru libertate fara margini: robotul de bucatarie MUM5

Cu robotul de bucatarie MUM5 de la Bosch, nu numai ca obtii rezultate extraordinare atunci cand prepari alimente - ci te bucuri si de experienta designului perfect. Si datorita gamei largi de culori disponibile, oricine isi va gasi un aparat MUM5 pe gustul sau. MUM5 bifeaza toate optiunile si in ceea ce priveste performantele: motorul puternic si sistemul de amestecare tridimensional MultiMotion Drive mixeaza ingredientele cu extrem de rapid si uniform.
Catre robotii de bucatarie MUM5
Sus
Un aparat versatil incercat si testat: robotul de bucatarie MUM4

Un aparat versatil incercat si testat: robotul de bucatarie MUM4

In functie de model, puternicii roboti de bucatarie MUM4 sunt dotati cu motoare de pana la 600 W si au pana la 7 setari de viteza. De la delicioase torturi si prajituri, sucuri proaspete din fructe si inghetata pana la sosuri pesto gustoase sau o tocanita proaspata - cu acest robot versatil, fiecare preparat pe care il vei servi va fi un succes.
Catre robotii de bucatarie MUM4
Sus
Savureaza un smoothie <br/>in liniste!

Savureaza un smoothie
in liniste!

SilentMixx - cel mai silentios blender de la Bosch.
Bosch SilentMixx mixeaza, toaca si paseaza rapid si cu putere, fiind in acelasi timp, mai silentios decat oricare alt blender fix de la Bosch. O gama variata de programe automate pentru o multitudine de feluri de mancare si bauturi, sistem Easy KlickKnife pentru o curatare fara efort si design special pentru nivel de zgomot redus si o functionare silentioasa.
Catre detalii produse si retete
Afla mai multe despre blenderul SilentMixx
Sus
La ce reteta te-ai mai gandit?

La ce reteta te-ai mai gandit?

MultiTalent6 - economie de spatiu, dar nu si de posibilitati, putere 1200 W si bol XXL pentru delicii la orice ora din zi. Catre detalii produse si retete
MultiTalent3 - robotul de bucatarie compact si versatil, cu peste 20 functii. Sa gatesti acum este o joaca de copil. Catre detalii produse si retete
Sus
Un blender cu super-puteri!

Un blender cu super-puteri!

MaxoMixx - cel mai bun blender de mana de la Bosch
Cu motorul de pana la 800 W, cu cele 12 viteze, butonul turbo si QuattroBlade Pro, MaxoMixx este suficient de puternic pentru a satisface toate asteptarile. Putere maxima pentru specialistii din bucatarie, la o simpla apasare de buton.
Catre detalii produse si retete
Afla mai multe despre blenderul MaxoMixx