Pulpa de miel în crusta de capere si hrean

4.8 (4)
NOU
Incearca o savoare speciala cu aroma de zile mari.
 

Ingrediente

- aprox. 1 kg de pulpa de miel fara os
- sare si piper
- 80 g unt moale
- 3 lingurite de patrunjel tocat
- 70 g fulgi de ovaz
- 1 lingurita de capere tocate
- 1-2 lingurite de hrean
- aprox. 100 ml supa de miel
Piper rosu - America de Sud, Mauritius
Nota delicioasa, iute, de ex. in tartar de somon sau supe de peste.
› Retete cu Piper rosu
Hasmatuchi (Patrunjel cret)
Gust: aroma de anason
Utilizare: peste, sosuri albe, preparate din oua, salata de castraveti, maioneza.
› Retete cu Hasmatuchi (Patrunjel cret)
Sare de Himalaya
Sarea de Himalaya, de culoare roz, este o sare gema care provine insa in cea mai mare parte din Pakistan sau din Polonia. O sare relativ scumpa, care poate fi gasita de ex. in magazinele cu produse organice.
› Retete cu Sare de Himalaya
Sare Hawai
Sare de mare care capata o culoare neagra datorita carbunelui activ cu care este imbogatita.
› Retete cu Sare Hawai
 

Metoda de preparare

- Clatiti putin carnea cu apa rece. Eliminati apa cu ajutorul unui servetel de bucatarie si condimentati-o cu sare si piper.
- Amestecati untul, patrunjelul, fulgii de ovaz, caperele si hreanul impreuna in vasul de mixare, apoi ungeti carnea cu acest amestec.
- Puneti supa de miel intr-o tava astfel incat sa acoperiti baza tavii. Puneti pulpa de miel in tava si acoperiti cu un capac. Coaceti conform instructiunilor de utilizare ale cuptorului.

Comentarii

Adauga un comentariu

 
 
Ajutorul perfect pentru reteta
Turbo Mixer MFQ3555

Turbo Mixer MFQ3555

Mixer versatil cu vas rotativ pentru utilizare zilnică.

detalii
 
 
Retete din aceeasi categorie
Pappardelle cu somon

Pappardelle cu somon

O reteta de paste usor de preparat pentru a incanta familia sau prietenii.

Mai mult
Cod cu dovlecel si curry

Cod cu dovlecel si curry

Pentru cina ai ales peste? Cod cu dovlecel si curry este optiunea aromata.

Mai mult
Pulpa de vitel in sos picant

Pulpa de vitel in sos picant

O reteta simpla si rapida pentru masa de pranz sau cina.

Mai mult
Legume gratinate (radacinoase) cu tocana picanta cu carne

Legume gratinate (radacinoase) cu tocana picanta cu carne

Legumele gratinate cu adaos de branza emmental sunt delicioase, iar alaturi de tocana picanta din cotlet de vita sau porc devin de-a dreptul irezistibile.

Mai mult

Cartofi gratinati Dauphinois

Cartofi gratinati Dauphinois

Cartofii cremosi cu usturoi sunt alegerea ideala pentru a garnisi friptura de duminica.

Mai mult
Clatite din dovlecel si morcov

Clatite din dovlecel si morcov

Clatitele din dovlecel si morcov - o reteta lacto-vegetariana plina de savoare pe care toata familia o va iubi.

Mai mult
Pirosca cu carne

Pirosca cu carne

Un preparat satios provenit din bucataria traditionala ruseasca.

Mai mult
Biban de mare

Biban de mare

Bibanul de mare este un peste cu carne alba si oase mari, usor de indepartat. Descopera aici o reteta gustoasa si usor de preparat.

Mai mult