Tort cu ricotta (desert traditional italian)

4.7 (10)
NOU
O reteta delicioasa si usor de preparat.
 

Ingrediente

- 500 g ricotta
- 100 g zahar
- 3 oua
- 1 varf de lingurita de sare
- zeama de la jumatate de lamaie
- coaja rasa de la 2 lamai
- 2-3 lingurite cu varf de faina de porumb (malai)
 

Metoda de preparare

- Amestecati ricotta cu zaharul si sarea in vasul de mixare, folosind telul, pana cand obtineti un amestec cremos.
- Adaugati zeama de lamaie, coaja de lamaie si ouale, in timp ce aparatul functioneaza.
- Apoi, adaugati faina de porumb si stafide sau fructe confiate, daca doriti.
- Puneti amestecul de ricotta intr-o tava pentru tarta si coaceti in cuptor timp de 30 min. la 180°C.

Comentarii

Adauga un comentariu

 
 
Ajutorul perfect pentru reteta
Turbo Mixer MFQ3555

Turbo Mixer MFQ3555

Mixer versatil cu vas rotativ pentru utilizare zilnic─â.

detalii
 
 
Retete din aceeasi categorie
Briose de ciocolata cu fulgi de ciocolata

Briose de ciocolata cu fulgi de ciocolata

Un desert delicios cu gust de ciocolata.

Mai mult
Bienenstich (prajitura intepatura albinei)

Bienenstich (prajitura intepatura albinei)

Delecteaza-te cu o prajitura traditionala bavareza.

Mai mult
Sachertorte (desert traditional austriac)

Sachertorte (desert traditional austriac)

Sachertorte, faimosul tort austriac, este un preparat ideal pentru iubitorii de ciocolata.

Mai mult
Prajitura cu morcov si nuci pecan

Prajitura cu morcov si nuci pecan

O prajitura aromata si pufoasa.

Mai mult

Aluat pentru panettone

Aluat pentru panettone

O reteta simpla pentru cozonacul preferat al italienilor, care-ti lasa libertatea sa creezi.

Mai mult
Gogosi tiroleze

Gogosi tiroleze

O specialitate autentica tiroleza.

Mai mult
Biscuiti cu ciocolata

Biscuiti cu ciocolata

Dulci si usor de preparat.

Mai mult
Lipie turceasca

Lipie turceasca

Completarea ideala pentru preparatele orientale.

Mai mult