Gogosi tiroleze

4.0 (1)
NOU
O specialitate autentica tiroleza.
 

Ingrediente

- 70 g unt
- 600 g faina
- 150 g zahar
- 60 g drojdie de bere
- 2 oua
- 4 galbenusuri
- sare
- 2 lingurite de rom
- 200 ml lapte caldut
- gem sau crema pentru umplutura
- coaja rasa de la o lamaie
 

Metoda de preparare

- Puneti laptele caldut in vasul de mixare impreuna cu 100 g de faina si drojdia. Amestecati folosind carligul pentru framantat, apoi acoperiti si lasati la crescut timp de 20 min.
- Adaugati restul de ingrediente in aluat si framantati. Apoi, lasati aluatul la crescut timp de inca 30 min.
- Bila de aluat trebuie sa fie moale si elastica. Intindeti o foaie cu o grosime de 1 cm din aluatul obtinut, iar cu ajutorul unui pahar, decupati cat mai multe bucati rotunde si lasati-le la crescut timp de 1 ora.
- Prajiti gogosile in ulei. Dupa ce s-au racit, ele pot fi umplute cu crema sau gem. Introduceti umplutura cu o seringa speciala.

Comentarii

Adauga un comentariu

 
 
Ajutorul perfect pentru reteta
Robot de bucatarie Styline MUM54251

Robot de bucatarie Styline MUM54251

MUM5 - un robot de bucătărie puternic şi premiat pentru design - multifuncţional, uşor de utilizat, totul la calitatea excepţională Bosch. Culoare Silver.

detalii
 
 
Retete din aceeasi categorie
Briose de ciocolata cu fulgi de ciocolata

Briose de ciocolata cu fulgi de ciocolata

Un desert delicios cu gust de ciocolata.

Mai mult
Bienenstich (prajitura intepatura albinei)

Bienenstich (prajitura intepatura albinei)

Delecteaza-te cu o prajitura traditionala bavareza.

Mai mult
Prajitura cu branza in stil suedez

Prajitura cu branza in stil suedez

O prajitura simpla, dar foarte gustoasa.

Mai mult
Biscuiti cu ciocolata

Biscuiti cu ciocolata

Dulci si usor de preparat.

Mai mult

Lipie turceasca

Lipie turceasca

Completarea ideala pentru preparatele orientale.

Mai mult
Rulada elvetiana cu crema si fructe

Rulada elvetiana cu crema si fructe

Rulada elvetiana este o prajitura usor de preparat, cu aroma savuroasa de fructe.

Mai mult
Briose Chelsea (desert traditional din Marea Britanie)

Briose Chelsea (desert traditional din Marea Britanie)

Pentru dupa-amiezi in stil britanic, briosele Chelsea sunt ideale insotite de o cana de ceai.

Mai mult
Aluat pentru panettone

Aluat pentru panettone

O reteta simpla pentru cozonacul preferat al italienilor, care-ti lasa libertatea sa creezi.

Mai mult