Gogosi tiroleze

4.0 (1)
NOU

O specialitate autentica tiroleza.

Descarca reteta in format PDF
 

Ingrediente

- 70 g unt
- 600 g faina
- 150 g zahar
- 60 g drojdie de bere
- 2 oua
- 4 galbenusuri
- sare
- 2 lingurite de rom
- 200 ml lapte caldut
- gem sau crema pentru umplutura
- coaja rasa de la o lamaie
 

Metoda de preparare

- Puneti laptele caldut in vasul de mixare impreuna cu 100 g de faina si drojdia. Amestecati folosind carligul pentru framantat, apoi acoperiti si lasati la crescut timp de 20 min.
- Adaugati restul de ingrediente in aluat si framantati. Apoi, lasati aluatul la crescut timp de inca 30 min.
- Bila de aluat trebuie sa fie moale si elastica. Intindeti o foaie cu o grosime de 1 cm din aluatul obtinut, iar cu ajutorul unui pahar, decupati cat mai multe bucati rotunde si lasati-le la crescut timp de 1 ora.
- Prajiti gogosile in ulei. Dupa ce s-au racit, ele pot fi umplute cu crema sau gem. Introduceti umplutura cu o seringa speciala.

Comentarii

Adauga un comentariu

 
 
Ajutorul perfect pentru reteta