Blenderul de masa SilentMixx

Cel mai silentios blender
de masa de la Bosch!

Smoothie-uri savuroase, supe delicioase si gheata sfaramata pentru bauturi racoritoare. Blenderul de masa Bosch SilentMixx poate face toate acestea intr-un mod deosebit de silentios.

Vizualizare produse

Vizualizare retete
Sus

Deosebit de silentios, deosebit de versatil.

O gama variata de programe automate pentru o multitudine de feluri de mancare si bauturi, sistem Easy KlickKnife pentru o curatare fara efort si design special pentru nivel de zgomot redus si o functionare silentioasa. Si toate acestea de la puternicul blender de masa SilentMixx.

Urmareste prezentare video blender SilentMixx
Sus

Nivel de zgomot redus,
performanta sporita.

Datorita vasului special din sticla, acest blender multifunctional de la Bosch mixeaza si paseaza orice tipuri de ingrediente, fara a produce aproape niciun zgomot. Chiar si cantitati mai mari de legume si fructe cu consistenta dura. Iar pe langa aceste avantaje, se mai adauga si eficienta si puterea deosebit de ridicate.

Sus

O curatare deosebit de simpla a blenderului

Sistemul Easy KlickKnife nu asigura doar o maruntire si pasare eficienta, ci este si foarte simplu de scos din blender pentru a fi curatat.

Prezentare video sistem Easy KlickKnife
Sus

Fierbinte sau rece, in functie de preferinta

Vasul din sticla ThermoSafe al blenderului de masa SilentMixx este ideal atat pentru procesarea alimentelor si bauturilor fierbinti, cat si a celor reci. De asemenea, acesta poate fi curatat fara probleme in masina de spalat vase.

Sus

Programe automate

Smoothie-uri, gheata sfaramata, orice tipuri de ingrediente tocate - datorita celor trei programe automate individuale, te bucuri intotdeauna de functia dorita, prin simpla apasare a unui buton.

Sus

Accesorii suplimentare

Filtrul pentru smoothie-uri

Prezentare video filtru pentru smoothie-uri
SilentMixx dispune de trei programe automate si de accesorii practice si versatile: un filtru pentru smoothie-uri, pentru obtinerea unor smoothie-uri delicioase, fara samburi, si un tocator special pentru procesarea cepei, ierburilor aromatice si mirodeniilor.

Tocatorul
Prezentare video tocator
Sus

Retete savuroase

Smoothie din fructe de padure si menta

Se lasa amestecul de fructe de padure la dezghetat, iar apoi se introduce in blender. Se taie in sferturi fructele de kiwi decojite si merele si se adauga in vas. Se spala frunzele de menta si se introduc in amestec. Se mixeaza pana cand amestecul capata o consistenta cremoasa, dupa care se toarna intr-un pahar si se savureaza.

Lista de ingrediente:
100 g de amestec de fructe de padure congelate
1 mar de dimensiune medie
1 kiwi copt
1/2 manunchi de frunze de menta proaspete

Putin suc sau ceva chiar mai sanatos: apa

Descarca reteta de aici
Sus

Retete savuroase de smoothie-uri

Smoothie de fructe proaspete si ghimbir

Se spala bine frunzele de valeriana. Se taie in sferturi para, banana si maracuja si se adauga in vas. Se curata ghimbirul proaspat, se adauga in amestec si se mixeaza pana cand se obtine o consistenta cremoasa. Acest smoothie nu este doar delicios, ci si sanatos.

Lista de ingrediente:
2 manunchiuri consistente de frunze de valeriana
1 para coapta
1 banana coapta
1 maracuja
1 radacina de ghimbir de latimea unui deget

Putin suc sau ceva chiar mai sanatos: apa

Descarca reteta de aici