VitaBoost - Blender de înaltă performanță

Sus
Putere maximă pentru tine

Putere maximă pentru tine

Ce face chiar și cele mai tari ingrediente să devină fine ca mătasea? Un motor de 1.600 W asigură blenderului nostru de mare viteză 30.000 de rotații per minut. Astfel încât să poți savura beneficiile sănătoase ale nucilor, migdalelor și semințelor sub formă de piureuri sau preparate tartinabile. Sau să te delectezi cu smoothie-uri răcoritoare adăugând printre ingrediente și cuburi de gheață. Folosește puterea maximă a blenderului VitaBoost pentru a deveni mai puternic, în mod sănătos.

Vezi film
Sus
Lame din oțel inox

Lame din oțel inox

Cele șase lame din oțel inox de înaltă calitate se asigură nu doar că obții tot ce este mai bun din fiecare fruct sau legumă - ci garantează și o textură fină ca mătasea. Astfel, te poți bucura de beneficiile ascunse în coajă, miez și semințe: părțile fructelor și legumelor care conțin cele mai multe substanțe nutritive. Oțelul inoxidabil asigură rezistență de lungă durată și performanță stabilă.

Vezi film
Sus Amestecare rapidă. Stil de viață sănătos.

Amestecare rapidă. Stil de viață sănătos.

Blenderul de mare viteză VitaBoost: cu peste 30.000 de rotații pe minut și 6 programe, pentru nenumărate smoothie-uri, shake-uri, supe sănătoase și multe altele.

Vezi produse
Sus
Cană blender de 2 litri din Tritan

Cană blender de 2 litri din Tritan

Studiile științifice recomandă cinci porții de fructe și legume zilnic. Cana noastră de 2 litri face ușoară obținerea acestora pentru tine și familia ta: mesele sănătoase și delicioase sunt preparate foarte rapid, chiar și în cantități mai mari. În plus, cana realizată din Tritan rezistent face față chiar și ingredientelor dure, precum nuci, migdale sau cuburi de gheață - astfel încât să fii sigur că există întotdeauna ceva în ea pentru fiecare gust.

Vezi film
Sus
6 programe

6 programe

Pentru prepararea optimă a alimentelor, VitaBoost are 6 programe diferite, specifice fiecărui scop – astfel că vei avea întotdeauna rezultate de amestecare perfecte. Fie că vrei o supă, un smoothie, un shake, un sos sau o înghețată: poți folosi ingrediente crude și tot vei obține de fiecare dată textura optimă. Iar după preparare, programul de curățare al VitaBoost face ca spălarea să fie cât se poate de simplă.

Sus
Rețete sănătoase și delicioase

Rețete sănătoase și delicioase

În cartea noastră de rețete VitaBoost vei găsi multă inspirație și instrucțiuni pentru preparate delicioase mai puțin obișnuite. De la lapte de migdale făcut în casă la supe consistente, de la sosuri pesto gustoase la înghețate dulci și fructate – fiecare rețetă este plină de puterea fructelor și legumelor, pentru a te menține în formă și sănătos în fiecare anotimp. Fie că ești începător în ale gătitului sau un adevărat profesionist – cu siguranță vei găsi propriul tău preparat preferat în carte.

Sus
Aplicația ta zilnică

Aplicația ta zilnică

Serviciile noastre nu se încheie la cumpărarea blenderului VitaBoost. Descarcă aplicația noastră VitaBoost și vei deveni puțin mai sănătos în fiecare zi. Las-o să te inspire și să te însoțească pe drumul către o viață mai în formă și mai energică.

Către aplicația VitaBar