Produse

Sus
Roboti de bucatarie

Roboti de bucatarie

Ori de cate ori ai nevoie de un ajutor compact pentru cantitati minime sau performante foarte ridicate pentru volume mai mari de alimente - robotii de bucatarie Bosch au un lucru in comun: au in spate peste 60 de ani de experienta in dezvoltare. Acest lucru poate fi vazut in tehnologia inovatoare, operarea simpla si durabilitatea aparatelor noastre. Si de aceea robotii de bucatarie Bosch ofera intotdeauna rezultate perfecte la prepararea de zi cu zi a alimentelor.
catre roboti de bucatarie
Sus
Robotul tau de bucatarie poate mai mult: cu gama noastra de accesorii standard.

Robotul tau de bucatarie poate mai mult: cu gama noastra de accesorii standard.

Cu accesoriile noastre standard versatile, robotii de bucatarie din gama OptiMUM isi dezvaluie intregul lor potential. De exemplu, cu telul integral din inox vei obtine bezele pufoase sau frisca cu consistenta perfecta. Prin utilizarea paletei de mixare Absolute cu spatula de silicon, ai performanta de mixare absoluta, deoarece paleta de amestecare se potriveste perfect cu conturul bolului, amestecand uniform toate ingredientele. Iar cu ajutorul carligului profesionist de framantare chiar si preparea aluaturilor grele ca cele pentru paine si taietei devine doar o joaca de copil. Piureuri, fructe congelate, supe calde sau bauturi reci ca gheata: Blenderul de sticla Thermosafe este un adevarat multitalent cand vine vorba de prepararea unor delicii culinare.
catre roboti de bucatarie OptiMUM
Sus
Puterea adaptabila:<br/>blendere de mana Bosch

Puterea adaptabila:
blendere de mana Bosch

Datorita lamelor de taiere deosebit de ascutite si motorului extrem de puternic, blenderele de mana Bosch pot face ca orice munca sa dureze putin. Datorita designului lor ergonomic, vei putea tine bine in mana aparatul pentru mixare si amestecare.
catre blendere de mana
Sus
Deosebit de silentios,<br/>deosebit de versatil.

Deosebit de silentios,
deosebit de versatil.

O gama variata de programe automate pentru o multitudine de feluri de mancare si bauturi, sistem Easy KlickKnife pentru o curatare fara efort si design special pentru nivel de zgomot redus si o functionare silentioasa. Si toate acestea de la puternicul blender de masa SilentMixx.
catre blendere de masa
Sus
Amesteca, nu agita:<br/>mixerele de mana Bosch.

Amesteca, nu agita:
mixerele de mana Bosch.

Deoarece sunt atat de bine echilibrate, mixerele noastre de mana sunt netede la atingere si pot procesa orice ingrediente: repede si usor. Manerul ergonomic se potriveste perfect in mana, astfel ca amestecurile pentru prajituri vor fi usoare si aerate iar bratul tau va fi relaxat.
catre mixere de mana
Sus
Pana la ultima picatura: <br/>storcatoarele de fructe Bosch.

Pana la ultima picatura:
storcatoarele de fructe Bosch.

Acum poti prepara mult mai eficient sucuri proaspete din fructe si legume. Motoarele deosebit de puternice si micro-sita fina garanteaza satisfactie pana la ultima picatura.
catre storcatoare de fructe
Sus
O dimineata buna <br/>incepe cu Bosch.

O dimineata buna
incepe cu Bosch.

Este extraordinar cand cea mai importanta masa a zilei este si cea mai delicioasa. Datorita tehnologiilor inovatoare, aparatul noastre de cafea, prajitorul de paine si fierbatorul electric transforma cele mai bune ingrediente intr-un mic dejun remarcabil.
catre setul de mic dejun
Sus
Pentru un espresso reusit, ai nevoie de multi ani de experienta. Sau de o tehnologie unica.

Pentru un espresso reusit, ai nevoie de multi ani de experienta. Sau de o tehnologie unica.

Fiecare detaliu trebuie sa fie pus la punct pentru ca bauturi precum espresso, latte macchiato si toate celelalte specialitati din cafea sa fie un succes total. Pentru aceasta, fie ai nevoie de un barista cu decenii de experienta, sau de un automat de cafea espresso cu tehnologie Barista de la Bosch.
catre automate de cafea si espresso