Bezele
Ingrediente
- 2 albușuri
- 1 lingurițe zeamă de lămâie
- 150 g zahăr
- 1 pachetel de zahăr vanilat
Mod de preparare
- Cu ajutorul telului, bateți spuma albușurile împreună cu sucul de lămâie în vasul de mixare. Adăugați zahăr și zahăr vanilat până când amestecul devine cremos.
- Căptușiti o tavă cu hârtie de copt. Cu ajutorul a două lingurițe sau al unui cornet, formați grămajoare din compoziție, apoi puneți-le pe tavă și coaceți în cuptor conform instrucțiunilor.
Sfat: Bezelele rămân albe dacă sunt coapte la temperatură mică.
Ajutorul perfect pentru rețetă

MFQ40303, Mixer de mână, Styline Colour, 500 W, Roşu
Mixer de mână cu o putere de 500 W și teluri FineCreamer pentru a obține cele mai bune rezultate
Vezi mai mult >Rețete din aceeași categorie
Brioșe Chelsea (desert tradițional din Mar...
- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredientelor...
Vezi mai mult >Bienenstich (prăjitura înțepătura albinei)
- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind cârligul pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredient...
Vezi mai mult >Tort cu ricotta (desert tradițional italia...
- Amestecați ricotta cu zăharul și sarea în vasul de mixare, folosind telul, până când obțineți un amestec cremos. - Adăugați z...
Vezi mai mult >Ruladă elvețiană cu cremă și fructe
- Incălziți cuptorul la 200°C și căptușiți o tavă cu hârtie de copt. - Folosind telul, amestecați ouale, împreună cu apa, za...
Vezi mai mult >Sachertorte (desert tradițional austriac)
- Topiți ciocolata la bain-marie și lăsați-o să se răcească. Amestecați untul în vasul de mixare, folosind telul, până devine cremo...
Vezi mai mult >Negresă cu ciocolată
- Preîncălziți cuptorul la 160°C cu funcția convecție de aer fierbinte. Ungetț ușor tava de copt și tapetați-o cu hârtie pentru copt...
Vezi mai mult >Brioșe de ciocolată cu fulgi de ciocolată
- Preîncălziți cuptorul la 200°C. - Pregătiți telul și bateți untul împreună cu zahărul pănă devine cremos, apoi adăugați ou...
Vezi mai mult >Guglhupf (cozonac tradițional german)
- Amestecați grăsimea și zahărul în vasul de mixare (folosind telul) până când amestecul devine pufos, apoi adăugați gălbenuș...
Vezi mai mult >