Image

Bezele

Ingrediente

- 2 albușuri

- 1 lingurițe zeamă de lămâie

- 150 g zahăr

- 1 pachetel de zahăr vanilat

Image
Vanilie Bourbon
Locația ingredientului:

Madagascar

Clasica pentru dulciuri. Pentru rafinamentul preparatelor savuroase.

Mod de preparare

- Cu ajutorul telului, bateți spuma albușurile împreună cu sucul de lămâie în vasul de mixare. Adăugați zahăr și zahăr vanilat până când amestecul devine cremos.

- Căptușiti o tavă cu hârtie de copt. Cu ajutorul a două lingurițe sau al unui cornet, formați grămajoare din compoziție, apoi puneți-le pe tavă și coaceți în cuptor conform instrucțiunilor.


Sfat: Bezelele rămân albe dacă sunt coapte la temperatură mică.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MFQ40303, Mixer de mână, Styline Colour, 500 W, Roşu

Mixer de mână cu o putere de 500 W și teluri FineCreamer pentru a obține cele mai bune rezultate

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Brioșe Chelsea (desert tradițional din Mar...

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredientelor...

Vezi mai mult >

Bienenstich (prăjitura înțepătura albinei)

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind cârligul pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredient...

Vezi mai mult >

Tort cu ricotta (desert tradițional italia...

- Amestecați ricotta cu zăharul și sarea în vasul de mixare, folosind telul, până când obțineți un amestec cremos. - Adăugați z...

Vezi mai mult >

Ruladă elvețiană cu cremă și fructe

- Incălziți cuptorul la 200°C și căptușiți o tavă cu hârtie de copt. - Folosind telul, amestecați ouale, împreună cu apa, za...

Vezi mai mult >

Sachertorte (desert tradițional austriac)

- Topiți ciocolata la bain-marie și lăsați-o să se răcească. Amestecați untul în vasul de mixare, folosind telul, până devine cremo...

Vezi mai mult >

Negresă cu ciocolată

- Preîncălziți cuptorul la 160°C cu funcția convecție de aer fierbinte. Ungetț ușor tava de copt și tapetați-o cu hârtie pentru copt...

Vezi mai mult >

Brioșe de ciocolată cu fulgi de ciocolată

- Preîncălziți cuptorul la 200°C. - Pregătiți telul și bateți untul împreună cu zahărul pănă devine cremos, apoi adăugați ou...

Vezi mai mult >

Guglhupf (cozonac tradițional german)

- Amestecați grăsimea și zahărul în vasul de mixare (folosind telul) până când amestecul devine pufos, apoi adăugați gălbenuș...

Vezi mai mult >