Image

Biscuiți cu ciocolată

Ingrediente

- 500 g făină

- 150 g zahăr

- 150 g unt

- 2 ouă

- 1 plic praf de copt

- sare

- 3 linguri de cacao

- câteva linguri de lapte

Mod de preparare

- Puneți toate ingredientele în vasul de mixare. (Untul trebuie scos din frigider cu cel puțin o oră înainte și tăiat în bucăți mici).

- Amestecați toate ingredientele bine cu ajutorul telului. Când se formează biluțe, adăugați puțin lapte până când acestea devin de mărimea unei alune.

- Treceți aluatul prin forma de biscuiți până când obțineti niște biscuiți mici.

- Puneți biscuiții pe o tavă de copt bine unsă și coaceți în cuptor timp de 13 min. la 200°C.


Sfat: atunci când pregătiți o portie dublă, frământați aluatul folosind carligul pentru frământat la treapta 2 de viteză.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MUM54251 Robot de bucătărie MUM5 Culoare carcasă alb

MUM5 - un robot de bucătărie puternic şi premiat pentru design - multifuncţional, uşor de utilizat, totul la calitatea excepţională Bos...

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Bienenstich (prăjitura înțepătura albinei)

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind cârligul pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredient...

Vezi mai mult >

Tort cu ricotta (desert tradițional italia...

- Amestecați ricotta cu zăharul și sarea în vasul de mixare, folosind telul, până când obțineți un amestec cremos. - Adăugați z...

Vezi mai mult >

Tort Caprese

- Mărunțiți fin migdalele lăsate în coajă și ciocolata în tocător, folosind discul reversibil pentru răzuire (partea de răzuire finaă....

Vezi mai mult >

Gogoși tiroleze

- Puneți laptele călduț în vasul de mixare împreună cu 100 g de făină și drojdia. Amestecați folosind cârligul pentru fr...

Vezi mai mult >

Tartă Tatin (desert tradițional franțuzesc...

- Curățați merele și îndepărtați mijlocul, apoi tăiați fiecare măr în șaisprezece părți. - Pentru caramel, puneți zahărul într-o cra...

Vezi mai mult >

Lipie turcească

- Puneți 200 g de făină în vasul de mixare (folosind telul). - Dizolvați drojdia și mierea în apă călduță, apoi adăugați î...

Vezi mai mult >

Biscuiți cu ciocolată

- Puneți toate ingredientele în vasul de mixare. (Untul trebuie scos din frigider cu cel puțin o oră înainte și tăiat în bucăți mi...

Vezi mai mult >

Brioșe de ciocolată cu fulgi de ciocolată

- Preîncălziți cuptorul la 200°C. - Pregătiți telul și bateți untul împreună cu zahărul pănă devine cremos, apoi adăugați ou...

Vezi mai mult >