Biscuiți cu ciocolată
Ingrediente
- 500 g făină
- 150 g zahăr
- 150 g unt
- 2 ouă
- 1 plic praf de copt
- sare
- 3 linguri de cacao
- câteva linguri de lapte
Mod de preparare
- Puneți toate ingredientele în vasul de mixare. (Untul trebuie scos din frigider cu cel puțin o oră înainte și tăiat în bucăți mici).
- Amestecați toate ingredientele bine cu ajutorul telului. Când se formează biluțe, adăugați puțin lapte până când acestea devin de mărimea unei alune.
- Treceți aluatul prin forma de biscuiți până când obțineti niște biscuiți mici.
- Puneți biscuiții pe o tavă de copt bine unsă și coaceți în cuptor timp de 13 min. la 200°C.
Sfat: atunci când pregătiți o portie dublă, frământați aluatul folosind carligul pentru frământat la treapta 2 de viteză.
Ajutorul perfect pentru rețetă

MUM54251 Robot de bucătărie MUM5 Culoare carcasă alb
MUM5 - un robot de bucătărie puternic şi premiat pentru design - multifuncţional, uşor de utilizat, totul la calitatea excepţională Bos...
Vezi mai mult >Rețete din aceeași categorie
Brioșe
- Aduceți laptele la punctul de fierbere și adăugați sare, zahăr și unt. Amestecați până când s-a topit untul, iar sarea și zahărul s-au...
Vezi mai mult >Tort Caprese
- Mărunțiți fin migdalele lăsate în coajă și ciocolata în tocător, folosind discul reversibil pentru răzuire (partea de răzuire finaă....
Vezi mai mult >Brioșe Chelsea (desert tradițional din Mar...
- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredientelor...
Vezi mai mult >Tort cu ricotta (desert tradițional italia...
- Amestecați ricotta cu zăharul și sarea în vasul de mixare, folosind telul, până când obțineți un amestec cremos. - Adăugați z...
Vezi mai mult >Biscuiți cu ciocolată
- Puneți toate ingredientele în vasul de mixare. (Untul trebuie scos din frigider cu cel puțin o oră înainte și tăiat în bucăți mi...
Vezi mai mult >Ruladă elvețiană cu cremă și fructe
- Incălziți cuptorul la 200°C și căptușiți o tavă cu hârtie de copt. - Folosind telul, amestecați ouale, împreună cu apa, za...
Vezi mai mult >Guglhupf (cozonac tradițional german)
- Amestecați grăsimea și zahărul în vasul de mixare (folosind telul) până când amestecul devine pufos, apoi adăugați gălbenuș...
Vezi mai mult >Prăjitură cu brânză în stil suedez
- Amestecați toate ingredientele pentru blat în vasul de mixare, folosind spiralele pentru frământat. Când compoziția este omogenă, sco...
Vezi mai mult >