Image

Gogoși tiroleze

Ingrediente

- 70 g unt

- 600 g făină

- 150 g zahăr

- 60 g drojdie de bere

- 2 ouă

- 4 gălbenușuri

- sare

- 2 lingurițe de rom

- 200 ml lapte călduț

- gem sau cremă pentru umplutură

- coajă rasă de la o lămâie

Mod de preparare

- Puneți laptele călduț în vasul de mixare împreună cu 100 g de făină și drojdia. Amestecați folosind cârligul pentru frământat, apoi acoperiți și lăsați la crescut timp de 20 min.

- Adăugați restul de ingrediente în aluat și frământați. Apoi, lăsați aluatul la crescut timp de încă 30 min.

- Bila de aluat trebuie sa fie moale si elastică. întindeți o foaie cu o grosime de 1 cm din aluatul obținut, iar cu ajutorul unui pahar, decupați cât mai multe bucăți rotunde și lăsați-le la crescut timp de 1 oră.

- Prăjiți gogoșile în ulei. După ce s-au răcit, ele pot fi umplute cu cremă sau gem. Introduceți umplutura cu o seringă specială.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MUM54251 Robot de bucătărie MUM5 Culoare carcasă alb

MUM5 - un robot de bucătărie puternic şi premiat pentru design - multifuncţional, uşor de utilizat, totul la calitatea excepţională Bos...

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Tort Caprese

- Mărunțiți fin migdalele lăsate în coajă și ciocolata în tocător, folosind discul reversibil pentru răzuire (partea de răzuire finaă....

Vezi mai mult >

Lipie turcească

- Puneți 200 g de făină în vasul de mixare (folosind telul). - Dizolvați drojdia și mierea în apă călduță, apoi adăugați î...

Vezi mai mult >

Negresă cu ciocolată

- Preîncălziți cuptorul la 160°C cu funcția convecție de aer fierbinte. Ungetț ușor tava de copt și tapetați-o cu hârtie pentru copt...

Vezi mai mult >

Prăjitură cu brânză în stil suedez

- Amestecați toate ingredientele pentru blat în vasul de mixare, folosind spiralele pentru frământat. Când compoziția este omogenă, sco...

Vezi mai mult >

Bezele

- Cu ajutorul telului, bateți spuma albușurile împreună cu sucul de lămâie în vasul de mixare. Adăugați zahăr și zahăr vanilat p&a...

Vezi mai mult >

Guglhupf (cozonac tradițional german)

- Amestecați grăsimea și zahărul în vasul de mixare (folosind telul) până când amestecul devine pufos, apoi adăugați gălbenuș...

Vezi mai mult >

Ruladă elvețiană cu cremă și fructe

- Incălziți cuptorul la 200°C și căptușiți o tavă cu hârtie de copt. - Folosind telul, amestecați ouale, împreună cu apa, za...

Vezi mai mult >

Bienenstich (prăjitura înțepătura albinei)

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind cârligul pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredient...

Vezi mai mult >