Image

Humus de mazăre

Ingrediente

- 250 g mazăre fină congelată
- ½ legătură mentă proaspătă
- 1 cățel de usturoi
- 1 lămâie verde
- 2 linguri de ulei de măsline
- sare și piper

Image
Mentă

Gust: aromat-iute
Utilizare: miel, kebab, curry-uri, chutney, iaurt

Image
Piper Roșu

Notă delicioasă, iute, de ex. în tartar de somon sau supe de pește.

Image
Piper de Sichuan

Nota proaspata, picanta. Pentru peste si carne, insa si in deserturi.

Image
Sare Hawai

Sare de mare care capata o culoare neagra datorita carbunelui activ cu care este imbogatita.

Image
Sare de Himalaya

Sarea de Himalaya, de culoare roz, este o sare gema care provine insa in cea mai mare parte din Pakistan sau din Polonia. O sare relativ scumpa, care poate fi gasita de ex. in magazinele cu produse organice.

Image
Sare de mare din Danemarca

Este extrasa din solutie salina de sare de mare si se extrage manual. Se distinge printr-o structura cristalina si prin gustul mai moderat.

Image
Ulei de masline

Din fructele maslinului, culoarea de la un verde puternic pana la un galben deschis. Pentru salate si bucataria mediteraneana.

Mod de preparare

- Fierbeți măzarea timp de 3 min. și apoi lăsați-o să se răcească.
- Pasați mazarea și menta până obtineți un piure.
- Mărunțiți usturoiul și dați pe răzătoare coaja de la lămâia verde, apoi stoarceți lămâia și adăugați aceste ingrediente piureului de mazăre, condimentând cu sare și piper.

Sfat: preparatul este și mai delicios pe păine prăjită.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MS6CB61V1, Blender de mână, ErgoMixx, 1000 W, Negru, antracit

Putere mare pentru pasare eficientă, funcție de vidare și accesorii cu sistem de vidare. Te poți bucura de alimente proaspete în fiecar...

Vezi mai mult >
Image
MS8CM6160, Blender de mână, MaxoMixx, 1000 W, Inox

Combinația optimă dintre putere și control pentru rezultate perfecte.

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Blinii (clatite)

- Puneti ambele feluri de faina, laptele, galbenusurile, smantana, sarea si jumatate din unt in vasul de mixare, apoi presarati zaharul si faramitati dro...

Vezi mai mult >

Legume reci la grătar

- Spălați legumele - Tăiați vânăta și cepele în două. Tăiați felii ardeiul roșu și pe cei verzi cu discul de feliat. Roșiile rămân...

Vezi mai mult >

Chifteluțe din năut (falafel)

- Lăsați năutul la înmuiat în apă peste noapte. - Scurgeți apa și fierbeți năutul în supa de legume până se în...

Vezi mai mult >

Mini quiche cu semințe de pin și roșii che...

- Încălziți cuptorul la 200°C. - Tăiați roșiile în jumătate și așezați-le una lângă cealaltă într-un vas termore...

Vezi mai mult >

Pesto

- Prăjeste usor semințele de pin într-o tigaie fara ulei. Apoi rupe frunzele de busuioc de pe tulpini și curăță usturoiul. - Cu ajutorul blen...

Vezi mai mult >

Supă cu legume julienne

- Fierbeți apa într-o cratiță mare. Scufundați oasele de vită în apă care fierbe timp de aprox. 30 sec., scurgeți și apoi clătiți-le cu...

Vezi mai mult >

Shake de capsuni si busuioc

- Spalati capsunile si indepartati coditele. De asemenea, spalati frunzele de busuioc si uscati-le foarte bine. - Adaugati capsunile impreuna cu busuioc...

Vezi mai mult >

Focaccia cu ricotta

- Puneți drojdia și apa călduță în vasul mixerului (folosind spiralele pentru frământat) și amestecați. - Adăugați ingredientele răma...

Vezi mai mult >