Legume reci la grătar
Ingrediente
- 1 vânătă
- 2 cepe
- 1 ardei rosu
- 4 ardei verzi
- 2 roșii coapte (aprox. 150 g)
- sare
- ulei de măsline
Mod de preparare
- Spălați legumele
- Tăiați vânăta și cepele în două. Tăiați felii ardeiul roșu și pe cei verzi cu discul de feliat.
Roșiile rămân întregi.
- Așezați părțile tăiate ale vinetei și ale cepelor cu fața în jos în tigaie, astfel încat să nu se usuce din cauza căldurii. Puneți restul legumelor în tigaie. Adăugați sare și stropiți cu ulei de măsline. Gătiți după preferințe.
- Sfat: Tăiați legumele după cum vi se sugereaza în rețetă, astfel încât să se gătească în mod uniform.
Ajutorul perfect pentru rețetă

MCM4200 Robot de bucătărie compact Styline
Robot compact și isteț - ocupă foarte puțin spațiu datorită sertarului integrat pentru accesorii și are disponibile peste 40 de funcții...
Vezi mai mult >Rețete din aceeași categorie
Pesto
- Prăjeste usor semințele de pin într-o tigaie fara ulei. Apoi rupe frunzele de busuioc de pe tulpini și curăță usturoiul. - Cu ajutorul blen...
Vezi mai mult >Smoothie de legume cu ardei gras
- Ardeiul gras se taie in jumatate, se scot semintele si pulpa alba din interior, apoi se taie in bucati mari. - In cazul rosiilor, se scoate miezul, du...
Vezi mai mult >Blinii (clatite)
- Puneti ambele feluri de faina, laptele, galbenusurile, smantana, sarea si jumatate din unt in vasul de mixare, apoi presarati zaharul si faramitati dro...
Vezi mai mult >Smoothie de castraveti, chefir si iaurt
- Pentru prepararea acestui smoothie, castravetele se spala, se sterge si se taie 4 felii subtiri longitudinale cu ajutorul feliatorului de legume. - Se...
Vezi mai mult >Shake de capsuni si busuioc
- Spalati capsunile si indepartati coditele. De asemenea, spalati frunzele de busuioc si uscati-le foarte bine. - Adaugati capsunile impreuna cu busuioc...
Vezi mai mult >Salată de crudități
- Puneți ouăle în blender, împreună cu muștarul, sarea, piperul, zeama de lămâie și zahărul și amestecați câteva secunde la o tre...
Vezi mai mult >Supă cu legume julienne
- Fierbeți apa într-o cratiță mare. Scufundați oasele de vită în apă care fierbe timp de aprox. 30 sec., scurgeți și apoi clătiți-le cu...
Vezi mai mult >Gazpacho (Supă rece de roșii)
- Puneți două roșii deoparte. Crestați roșiile rămase și introduceți-le pentru câteva secunde în apă fierbinte. Apoi treceți-le pr...
Vezi mai mult >