Image

Omletă sufleu

Ingrediente

- 4 ouă

- 100 g zahăr

- 20 g făină de porumb sau mălai

- 10 g zahăr pudră

Mod de preparare

- Separați albușul de gălbenuș. Bateți albușurile împreună cu zahărul până capătă consistență.

- Apoi, adăugați gălbenușurile și făina de porumb sau mălaiul cernut și amestecați compoziția câteva secunde la cea mai mică treapta de viteză.

- Puneți amestecul obținut într-un vas termorezistent, uns, și coaceți în cuptor timp de 30 min., la 160°C.

- Scoateți omleta din cuptor și presărați zahăr pudră. Se servește caldă.

Rețete din aceeași categorie

Cafè Granita cu desert rafinat de trufe

- Pentru Granita se iau două felii dintr-o portocală și se taie pe jumătate. Apoi restul portocalelor se storc. Se bate smântâna pentru a obț...

Vezi mai mult >

Carte de rețete SlowJuicer

Fructele si legumele sunt atat de sanatoase deoarece sunt pline de antioxidanti. Acestia sunt substante care reduc inflamatiile din organism si care ince...

Vezi mai mult >

Calendar din turtă dulce

- Fierbeți zahărul în 380 ml de apă, apoi lăsați la răcit. - Topiți mierea. - Dizolvati amoniacul în 130 ml de apă (rece) și bateți ou...

Vezi mai mult >

Omletă sufleu

- Separați albușul de gălbenuș. Bateți albușurile împreună cu zahărul până capătă consistență. - Apoi, adăugați gălbenușuri...

Vezi mai mult >

Căsuță din turtă dulce

- Fierbeț siropul de melasă neagră împreună cu 80 g de unt clarifiat; lasați la răcit 5 minute. Mixați amestecul împreună cu 250 g de făină d...

Vezi mai mult >

Înghețată cu aromă de lămâie

- Scoateți cuburile de gheață din congelator și lăsați-le pe o farfurie cel puțin 10 min. - Decojiti lămâia, având grijă să ...

Vezi mai mult >

Glazură din zahăr pentru modelare și decor...

- Bateți bine albușul cu zahărul pudră. - împărțiți în cantități mici și apoi colorați-le. - Adăugați în compoziție zahăr pudră sau z...

Vezi mai mult >

Cremă de mere cu biscuiți cu migdale

Crema de mere: - Curățați și scoateți mijlocul merelor. Tăiați bucăți și puneți la foc în apă, vin și scorțișoară până se înmoaie....

Vezi mai mult >