Image

Pappardelle cu somon

Ingrediente

Pentru paste:

- 130 g faină de grâu tip 405 sau mai fină

- 1 ou

 

Pentru sos:

- 1 ceapă mică

- somon proaspăt, aprox. 120 g de persoană

- 50 ml vin alb

- 200 g smântână

Image
Sare Hawai

Sare de mare care capata o culoare neagra datorita carbunelui activ cu care este imbogatita.

Image
Sare de Himalaya

Sarea de Himalaya, de culoare roz, este o sare gema care provine insa in cea mai mare parte din Pakistan sau din Polonia. O sare relativ scumpa, care poate fi gasita de ex. in magazinele cu produse organice.

Image
Ulei de sofranas

Din semintele de sofranas. Pentru salate si preparate inabusite.

Image
Ulei din germeni de porumb

Din germenii boabelor de porumb. Pentru preparate inabusite, pentru prajit si copt, precum si pentru salate.

Image
Ulei de soia

Din boabe de soia. Pentru marinate pentru salate, pentru preparate inabusite si pentru preparate din orez.

Mod de preparare

- Amestecați faina și oul în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat).

- Aluatul pentru paste este gata atunci cand devine fărâmicios.

- Treceți aluatul ușor printr-un aparat de facut paste pentru a-i da formă.

- Între timp, puneți la fiert 2 litri de apă cu sare și un pic de ulei.

- Când apa începe să fiarbă, adăugați pastele în apa cu sare.

- Dupa ce s-au fiert, clătiți pastele cu un jet de apă fierbinte sau rece.

- Mărunțiți ceapa cu ajutorul dispozitivului de mărunțire

- Sotați ceapa în unt, apoi adăugați somonul și amestecați.

- Adăugați vinul alb și fierbeși până când scade sosul, apoi adăugați smântâna.

- Când începe să fiarbă, înlăturați amestecul de pe foc.

- Amestecați pastele cu sosul și serviți fierbinte.

Rețete din aceeași categorie

Pulpă de miel în crusta de capere și hrean

- Clatiți puțin carnea cu apă rece. Eliminați apa cu ajutorul unui servețel de bucătărie și condimentați-o cu sare și piper. - Amestecați untul, pă...

Vezi mai mult >

Legume gratinate (rădăcinoase) cu tocană p...

Taiați carnea în cuburi de aprox. 3 cm și rumeniți-o într-o tigaie. Apoi, puneți-o într-o cratiță, presărați cu faină și sare și a...

Vezi mai mult >

Piroșcă cu carne

- Pregătiți tocătorul de carne cu sită. Tăiați carnea în bucăți lungi și tocați-o de două ori. - Puneți drojdia și laptele călduț &ici...

Vezi mai mult >

Pappardelle cu somon

- Amestecați faina și oul în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat). - Aluatul pentru paste este gata atunci cand devine fă...

Vezi mai mult >

Șuncă la cuptor (specialitate suedeză)

- Crestați ușor crusta bucății de șuncă, fără a ajunge la carne, apoi introduceți cuișoarele în tăieturi și legați carnea bine cu ață&nbs...

Vezi mai mult >

Quiche Lorraine

- Pregătiți de mixare (folosind telul) și amestecați toate ingredientele pentru aluat (dar nu le amestecați mult timp). - Formați o bila din alua...

Vezi mai mult >

Friptură de vită la cuptor, cu piure de ca...

- Clătiți bine carnea cu un jet de apă rece, apoi eliminați apa cu ajutorul unui servet de bucătărie. Ungeți carnea pe toate părțile cu semințele de...

Vezi mai mult >

Cartofi gratinați Dauphinois

- Introduceți în robot discul reversibil de răzuire și radeți brânza. - Curățați și spălați cartofii, tăiați-i în două pe lungime...

Vezi mai mult >