Image

Pappardelle cu somon

Ingrediente

Pentru paste:

- 130 g faină de grâu tip 405 sau mai fină

- 1 ou

 

Pentru sos:

- 1 ceapă mică

- somon proaspăt, aprox. 120 g de persoană

- 50 ml vin alb

- 200 g smântână

Image
Sare Hawai

Sare de mare care capata o culoare neagra datorita carbunelui activ cu care este imbogatita.

Image
Sare de Himalaya

Sarea de Himalaya, de culoare roz, este o sare gema care provine insa in cea mai mare parte din Pakistan sau din Polonia. O sare relativ scumpa, care poate fi gasita de ex. in magazinele cu produse organice.

Image
Ulei de sofranas

Din semintele de sofranas. Pentru salate si preparate inabusite.

Image
Ulei din germeni de porumb

Din germenii boabelor de porumb. Pentru preparate inabusite, pentru prajit si copt, precum si pentru salate.

Image
Ulei de soia

Din boabe de soia. Pentru marinate pentru salate, pentru preparate inabusite si pentru preparate din orez.

Mod de preparare

- Amestecați faina și oul în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat).

- Aluatul pentru paste este gata atunci cand devine fărâmicios.

- Treceți aluatul ușor printr-un aparat de facut paste pentru a-i da formă.

- Între timp, puneți la fiert 2 litri de apă cu sare și un pic de ulei.

- Când apa începe să fiarbă, adăugați pastele în apa cu sare.

- Dupa ce s-au fiert, clătiți pastele cu un jet de apă fierbinte sau rece.

- Mărunțiți ceapa cu ajutorul dispozitivului de mărunțire

- Sotați ceapa în unt, apoi adăugați somonul și amestecați.

- Adăugați vinul alb și fierbeși până când scade sosul, apoi adăugați smântâna.

- Când începe să fiarbă, înlăturați amestecul de pe foc.

- Amestecați pastele cu sosul și serviți fierbinte.

Rețete din aceeași categorie

Friptură de vită la cuptor, cu piure de ca...

- Clătiți bine carnea cu un jet de apă rece, apoi eliminați apa cu ajutorul unui servet de bucătărie. Ungeți carnea pe toate părțile cu semințele de...

Vezi mai mult >

Clătite din dovlecel și morcov

- Spălați dovleceii și curățați morcovii, apoi taiați-i folosind discul reversibil pentru răzuire. - Puneți legumele tăiate astfel în vasul de m...

Vezi mai mult >

Legume gratinate (rădăcinoase) cu tocană p...

Taiați carnea în cuburi de aprox. 3 cm și rumeniți-o într-o tigaie. Apoi, puneți-o într-o cratiță, presărați cu faină și sare și a...

Vezi mai mult >

Șuncă la cuptor (specialitate suedeză)

- Crestați ușor crusta bucății de șuncă, fără a ajunge la carne, apoi introduceți cuișoarele în tăieturi și legați carnea bine cu ață&nbs...

Vezi mai mult >

Pulpă de vițel în sos picant

- Clătiți puțin carnea cu apă rece și eliminați apa cu ajutorul unui șervețel. Cântăriți-o și condimentați-o cu sare și piper, apoi rumenitț-o...

Vezi mai mult >

Supă Okroshka

Cartofii, ouăle, castraveții, ridichileșsi crenwurștii (sau carnea de pui) sunt tăiate cu tăietorul de cuburi. Smântâna și prazul se am...

Vezi mai mult >

Cartofi gratinați Dauphinois

- Introduceți în robot discul reversibil de răzuire și radeți brânza. - Curățați și spălați cartofii, tăiați-i în două pe lungime...

Vezi mai mult >

Biban de mare

- Eviscerați și spălați bibanul, apoi puneți pestele într-o tavă înaltă pentru cuptor și condimentați cu sare și piper. - Puneți p...

Vezi mai mult >