Image

Pesto roșu

Ingrediente

- 50 g roșii uscate în ulei
- 25 ml ulei de măsline
- 1 1/2 linguri semințe de pin
- 25 g parmezan bucată
- 15 g pastă de tomate
- 1 cățel de usturoi
- 1 lingură oțet balsamic
- piper negru proaspăt măcinat

Image
Ulei de masline

Din fructele maslinului, culoarea de la un verde puternic pana la un galben deschis. Pentru salate si bucataria mediteraneana.

Mod de preparare

Se scurg roșiile. Semințele de pin se prăjesc ușor în tigaie și se lasă la răcit. Parmezanul se taie în bucăți mici. Se curăță usturoiul. Se mixează bine toate ingredientele în minitocător.

Acest Pesto roșu este perfect ca dressing pentru o salată de paste, ideal pentru asezonarea unor legume tari ca sparanghel, precum și sub forma unui sos pentru pentru paste calde și risotto.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MMBH4P3W Alb / Gri inchis VitaBoost

Blenderul de înaltă performanță VitaBoost: cu peste 45.000 de rotații pe minut și trei programe pentru un stil de viață sănătos: smooth...

Vezi mai mult >
Image
MMBH6P6B Negru VitaBoost

Blenderul de înaltă performanță VitaBoost: cu peste 45.000 de rotații pe minut și 6 programe pentru un stil de viață sănătos.

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Blinii (clatite)

- Puneti ambele feluri de faina, laptele, galbenusurile, smantana, sarea si jumatate din unt in vasul de mixare, apoi presarati zaharul si faramitati dro...

Vezi mai mult >

Shake de capsuni si busuioc

- Spalati capsunile si indepartati coditele. De asemenea, spalati frunzele de busuioc si uscati-le foarte bine. - Adaugati capsunile impreuna cu busuioc...

Vezi mai mult >

Supă cu legume julienne

- Fierbeți apa într-o cratiță mare. Scufundați oasele de vită în apă care fierbe timp de aprox. 30 sec., scurgeți și apoi clătiți-le cu...

Vezi mai mult >

Salată de crudități

- Puneți ouăle în blender, împreună cu muștarul, sarea, piperul, zeama de lămâie și zahărul și amestecați câteva secunde la o tre...

Vezi mai mult >

Budincă Yorkshire

- Puneți laptele, apa și oul în vasul de mixare și bateți ingredientele cu telul. Adaugați treptat făină și sare și continuați să bateți până...

Vezi mai mult >

Pesto

- Prăjeste usor semințele de pin într-o tigaie fara ulei. Apoi rupe frunzele de busuioc de pe tulpini și curăță usturoiul. - Cu ajutorul blen...

Vezi mai mult >

Focaccia cu ricotta

- Puneți drojdia și apa călduță în vasul mixerului (folosind spiralele pentru frământat) și amestecați. - Adăugați ingredientele răma...

Vezi mai mult >

Gazpacho (Supă rece de roșii)

- Puneți două roșii deoparte. Crestați roșiile rămase și introduceți-le pentru câteva secunde în apă fierbinte. Apoi treceți-le pr...

Vezi mai mult >