Pulpă de vițel în sos picant
Ingrediente
Pentru 4 porții:
- 4 bucăți groase de pulpă de vițel
- sare și piper
- 2 cepe
- 2 ardei roșii
- 2 ardei galbeni
- 1 ardei verde
- 3 roșii decojite
- 2 căței de usturoi
- 1 crenguță de rozmarin
- 1 foaie de dafin
- 200 ml vin roșu
- 200 ml supă de carne de vită
- 1 linguriță de pastă de ardei roșii, dulce sau picantă
Mod de preparare
- Clătiți puțin carnea cu apă rece și eliminați apa cu ajutorul unui șervețel. Cântăriți-o și condimentați-o cu sare și piper, apoi rumenitț-o puțin pe ambele părți în grăsime fierbinte.
- Curățați și tocați ceapa cu ajutorul aparatului de mărunțit, spălați și tăiați ardeii și roșiile în bucăti mici.
- Amestecați usturoiul pisat, rozmarinul tăiat fin, vinul rosu, supa de carne de vită și pasta de ardei roșii cu ajutorul blenderului până când veți obține un sos. Adăugați foaia de dafin după ce ați amestecat ingredientele. Turnați sosul în tavă, astfel încât să îi acopere toată baza, apoi adăugați legumele. Punetț bucățile de carne peste ele și acoperiți totul cu un capac. Apoi introduceți tava în cuptor timp de aprox. 1½ ore la 180°C.
Ajutorul perfect pentru rețetă

MSM67120R, Blender de mână, ErgoMixx, 750 W, Roşu, deep red
Blender de mână, ideal pentru utilizare zilnică
Vezi mai mult >Rețete din aceeași categorie
Legume gratinate (rădăcinoase) cu tocană p...
Taiați carnea în cuburi de aprox. 3 cm și rumeniți-o într-o tigaie. Apoi, puneți-o într-o cratiță, presărați cu faină și sare și a...
Vezi mai mult >Biban de mare
- Eviscerați și spălați bibanul, apoi puneți pestele într-o tavă înaltă pentru cuptor și condimentați cu sare și piper. - Puneți p...
Vezi mai mult >Cod cu dovlecel și curry
- Preîncălziți cuptorul la 180°C. Spălați dovleceii, curățați ceapa și mărunțiți-le cu ajutorul robotului (folosind discul reversibil pentru mă...
Vezi mai mult >Cartofi gratinați Dauphinois
- Introduceți în robot discul reversibil de răzuire și radeți brânza. - Curățați și spălați cartofii, tăiați-i în două pe lungime...
Vezi mai mult >Șuncă la cuptor (specialitate suedeză)
- Crestați ușor crusta bucății de șuncă, fără a ajunge la carne, apoi introduceți cuișoarele în tăieturi și legați carnea bine cu ață&nbs...
Vezi mai mult >Sufleu cu dovlecel și feta
- Preîncălziți cuptorul la 175°C. Întroduceți în robot discul pentru răzuire, cu partea groasă în sus și răzuiți dovlece...
Vezi mai mult >Pulpă de miel în crusta de capere și hrean
- Clatiți puțin carnea cu apă rece. Eliminați apa cu ajutorul unui servețel de bucătărie și condimentați-o cu sare și piper. - Amestecați untul, pă...
Vezi mai mult >Supă Okroshka
Cartofii, ouăle, castraveții, ridichileșsi crenwurștii (sau carnea de pui) sunt tăiate cu tăietorul de cuburi. Smântâna și prazul se am...
Vezi mai mult >