Image

Quiche Lorraine

Ingrediente

Pentru aluat:

- 125 g unt (la temperatura camerei)

- 125 g zahăr

- 1 ou

-  sare

- 1 plic de zahăr vanilat

- 250 g făină

 

Pentru umplutură:

- 250 g șuncă (sau burtă afumată de porc)

- 100 g brânză Emmental

- 3 ouă

- 40 ml smântână sau lapte

- sare și piper

Image
Piper de Sichuan

Nota proaspata, picanta. Pentru peste si carne, insa si in deserturi.

Image
Piper Roșu

Notă delicioasă, iute, de ex. în tartar de somon sau supe de pește.

Image
Sel gris

Este extrasa din solutie salina de sare de mare si se extrage manual. Se distinge printr-o structura cristalina si prin gustul mai moderat.

Image
Fleur de Sel

Cea mai buna sare de mare si in consecinta si cea mai scumpa. Se formeaza in zilele toride si fara vant la suprafata apei si se colecteaza manual.

Mod de preparare

- Pregătiți de mixare (folosind telul) și amestecați toate ingredientele pentru aluat (dar nu le amestecați mult timp).

- Formați o bila din aluat și păstrați-o la frigider timp de cel puțin o oră.

- Întindeți aluatul într-o tavă pentru tarte și înțepați-l cu o furculiță de câteva ori, apoi coaceți în cuptor timp de 30 min.
la 180°C, dupa care umpleți forma cu felii de șuncă și brânză.

- Puneți ouale în blender împreună cu smântâna sau laptele, amestecați toate ingredientele și condimentați cu sare și piper. Puneți amestecul de ouă peste tarta quiche pe jumatate terminată.

- Coaceți în cuptor timp de 30-40 min.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MUMS2VM00, Robot de bucatarie MUM Serie|2 900 W Black, Silver

Design compact pentru cel mai versatil robot de bucătărie.

Vezi mai mult >
Image
MUM4655EU Robot de bucătărie, alb ProfiMixx

MUM4 - robotul de bucătărie câștigător al testului Stiftung Warentest - oferă calitatea excepțională Bosch și o gamă largă de accesorii...

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Biban de mare

- Eviscerați și spălați bibanul, apoi puneți pestele într-o tavă înaltă pentru cuptor și condimentați cu sare și piper. - Puneți p...

Vezi mai mult >

Pulpă de miel în crusta de capere și hrean

- Clatiți puțin carnea cu apă rece. Eliminați apa cu ajutorul unui servețel de bucătărie și condimentați-o cu sare și piper. - Amestecați untul, pă...

Vezi mai mult >

Sufleu cu dovlecel și feta

- Preîncălziți cuptorul la 175°C. Întroduceți în robot discul pentru răzuire, cu partea groasă în sus și răzuiți dovlece...

Vezi mai mult >

Pappardelle cu somon

- Amestecați faina și oul în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat). - Aluatul pentru paste este gata atunci cand devine fă...

Vezi mai mult >

Șuncă la cuptor (specialitate suedeză)

- Crestați ușor crusta bucății de șuncă, fără a ajunge la carne, apoi introduceți cuișoarele în tăieturi și legați carnea bine cu ață&nbs...

Vezi mai mult >

Legume gratinate (rădăcinoase) cu tocană p...

Taiați carnea în cuburi de aprox. 3 cm și rumeniți-o într-o tigaie. Apoi, puneți-o într-o cratiță, presărați cu faină și sare și a...

Vezi mai mult >

Cartofi gratinați Dauphinois

- Introduceți în robot discul reversibil de răzuire și radeți brânza. - Curățați și spălați cartofii, tăiați-i în două pe lungime...

Vezi mai mult >

Supă Okroshka

Cartofii, ouăle, castraveții, ridichileșsi crenwurștii (sau carnea de pui) sunt tăiate cu tăietorul de cuburi. Smântâna și prazul se am...

Vezi mai mult >