Image

Ruladă elvețiană cu cremă și fructe

Ingrediente

Pentru compoziția ruladei:

- 4 ouă

- 4 linguri de apă caldă

- 175 g zahăr (și zahăr pentru prosopul de bucătărie)

- 1 plic de zahăr vanilat

- 1 vârf de linguriță de sare

- 125 g făina simplă

- 50 g făină de porumb

 

Pentru umplutură:

- 400 g smântână pentru frișcă

- 3 linguri zahăr

- 2 plicuri întăritor de frișcă

- 250 g fructe (de ex., zmeură, vișine, căpșuni, felii de mandarine)

- zahăr pudră pentru presărat

Image
Vanilie Bourbon
Locația ingredientului:

Madagascar

Clasica pentru dulciuri. Pentru rafinamentul preparatelor savuroase.

Image
Zmeura

Face parte dintre soiurile care dau mai multe recolte pe an. Se coace in iulie si din nou in toamna.

Image
Capsuni

Sunt primele bace din an, de la inceputul lunii iunie.

Image
Afine

In functie de soi, se coc in iulie sau in august.

Image
Mure

Se recolteaza de la sfarsitul lui iulie si pana la jumatatea lui octombrie.

Mod de preparare

- Incălziți cuptorul la 200°C și căptușiți o tavă cu hârtie de copt.

- Folosind telul, amestecați ouale, împreună cu apa, zahărul și zahărul vanilat până ce compoziția devine pufoasă.

- Adăugați 100 g făină, 100 g făină de porumb și 1 lingură de praf de copt în compoziția de ouă, în timp ce aparatul funcționează la viteză mică.

- Întindeți compoziția uniform pe tavă deja pregătită și coaceți în cuptor aprox. 12 min. până când devine arămie.

- După ce s-a copt, întoarceți imediat blatul pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr. Stropiți cu puțină apă peste hârtia de copt și îndepărtați-o de pe blat. Rulați blatul ușor cu ajutorul prosopului de bucătărie și lăsați să se răcească.

- Pentru umplutură, bateți frișca în vasul de mixare (folosind telul) împreună cu zahărul și cu întăritorul de frișcă până când capătă consistență.

- Desfaceți rulada elvețiană lasată la răcit și întindeți frișca. Puneți fructele peste frișcă și rulați din nou cu ajutorul prosopului. Presărați zahăr pudră și, dacă doriți, ornați cu fructe.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MUM52120 Robot de bucătărie MUM5 Culoare carcasă alb

MUM5 - robot de bucătărie puternic, premiat pentru design - multifuncțional, ușor de utilizat și de calitate excepțională Bosch.

Vezi mai mult >
Image
MUMS2EW40, Robot de bucatarie MUM Serie|2 700 W Alb

Design compact pentru cel mai versatil robot de bucătărie.

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Prăjitură cu brânză în stil suedez

- Amestecați toate ingredientele pentru blat în vasul de mixare, folosind spiralele pentru frământat. Când compoziția este omogenă, sco...

Vezi mai mult >

Tartă Tatin (desert tradițional franțuzesc...

- Curățați merele și îndepărtați mijlocul, apoi tăiați fiecare măr în șaisprezece părți. - Pentru caramel, puneți zahărul într-o cra...

Vezi mai mult >

Prăjitură cu morcov

- Pregătiți discul de răzuire și răzuiți fin alunele. - Curățați morcovii și tăiați-le capetele. - Stoarceți morcovii și amestecați sucul cu z...

Vezi mai mult >

Tort cu ricotta (desert tradițional italia...

- Amestecați ricotta cu zăharul și sarea în vasul de mixare, folosind telul, până când obțineți un amestec cremos. - Adăugați z...

Vezi mai mult >

Guglhupf (cozonac tradițional german)

- Amestecați grăsimea și zahărul în vasul de mixare (folosind telul) până când amestecul devine pufos, apoi adăugați gălbenuș...

Vezi mai mult >

Brioșe Chelsea (desert tradițional din Mar...

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind spiralele pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredientelor...

Vezi mai mult >

Tort Caprese

- Mărunțiți fin migdalele lăsate în coajă și ciocolata în tocător, folosind discul reversibil pentru răzuire (partea de răzuire finaă....

Vezi mai mult >

Bienenstich (prăjitura înțepătura albinei)

- Puneți drojdia și laptele cald în vasul de mixare (folosind cârligul pentru frământat) și amestecați. - Adăugați restul ingredient...

Vezi mai mult >