Image

Shake de capsuni si busuioc

Ingrediente

Ingrediente pentru 2 shake-uri:
- 250 g de capsuni coapte si dulci;
- 1 mana de frunze de busuioc proaspat cca. 5 g;
- 1 lingura de pudra de vanilie de la o pastaie;
- 200 g de iaurt natural;
- 150 ml de lapte:
- 2 linguri de suc de lamaie, proaspat stors

Dupa gust: Zahar brun, sirop de agave sau pulbere alba de stevie

Image
Vanilie Bourbon
Locația ingredientului:

Madagascar

Clasica pentru dulciuri. Pentru rafinamentul preparatelor savuroase.

Image
Busuioc

Gust: picant-aromat
Utilizare: rosii, telemea, friptura, legume, pesto

Image
Capsuni

Sunt primele bace din an, de la inceputul lunii iunie.

Mod de preparare

- Spalati capsunile si indepartati coditele. De asemenea, spalati frunzele de busuioc si uscati-le foarte bine.
- Adaugati capsunile impreuna cu busuiocul in paharul gradat al MaxoMixx si mixati-le usor cu blenderul.
- Adaugati si restul ingredientelor si mixati-le pe toate pana obtineti un shake cremos. Adaugati zahar dupa gust.
- Impartiti shake-ul in doua pahare sau sticlute si ornati cu cateva capsuni sub forma de trandafir.

Rețete din aceeași categorie

Humus de mazăre

- Fierbeți măzarea timp de 3 min. și apoi lăsați-o să se răcească. - Pasați mazarea și menta până obtineți un piure. - Mărunțiți usturo...

Vezi mai mult >

Pesto

- Prăjeste usor semințele de pin într-o tigaie fara ulei. Apoi rupe frunzele de busuioc de pe tulpini și curăță usturoiul. - Cu ajutorul blen...

Vezi mai mult >

Blinii (clatite)

- Puneti ambele feluri de faina, laptele, galbenusurile, smantana, sarea si jumatate din unt in vasul de mixare, apoi presarati zaharul si faramitati dro...

Vezi mai mult >

Pesto roșu

Se scurg roșiile. Semințele de pin se prăjesc ușor în tigaie și se lasă la răcit. Parmezanul se taie în bucăți mici. Se curăță usturoiul. Se...

Vezi mai mult >

Aperitiv de pepene

- Puneți toate ingredientele în blender și amestecați-le timp de 1 min. la prima treaptă de viteză. - Apoi creșteti viteza la a doua treapt...

Vezi mai mult >

Shake de capsuni si busuioc

- Spalati capsunile si indepartati coditele. De asemenea, spalati frunzele de busuioc si uscati-le foarte bine. - Adaugati capsunile impreuna cu busuioc...

Vezi mai mult >

Supă cu legume julienne

- Fierbeți apa într-o cratiță mare. Scufundați oasele de vită în apă care fierbe timp de aprox. 30 sec., scurgeți și apoi clătiți-le cu...

Vezi mai mult >

Mini quiche cu semințe de pin și roșii che...

- Încălziți cuptorul la 200°C. - Tăiați roșiile în jumătate și așezați-le una lângă cealaltă într-un vas termore...

Vezi mai mult >