Image

Sufleu de brânză de vaci

Ingrediente

(pentru 6-8 porții)

- 150 g brânză de vaci bine scursă

- coaja răzuită de la o lămâie

- 4 gălbenușuri

- 80 g zahăr pudră

- 3 albușuri

- 1 pachet de zahăr vanilat

- 1 vârf de linguriță sare

- unt pentru ungerea formelor

- zahăr pentru presarat

Image
Vanilie Bourbon
Locația ingredientului:

Madagascar

Clasica pentru dulciuri. Pentru rafinamentul preparatelor savuroase.

Image
Citronela

Gust: amarui, similar lamaii
Utilizare: fructe de mare, peste, pasare, supe, mancaruri cu curry

Image
Fleur de Sel

Cea mai buna sare de mare si in consecinta si cea mai scumpa. Se formeaza in zilele toride si fara vant la suprafata apei si se colecteaza manual.

Mod de preparare

- Bateți gălbenușurile cu zahărul pudra până ce compoziția se deschide la culoare și devine cremoasă, apoi răsturnați-o într-un bol mare.

- Ungeți bine formele și presărați cu zahăr. Preîncălziți cuptorul la 200°C și fierbeți puțină apă într-o tigaie pentru bain-marie.

- Bateți albușurile cu zaharul vanilat și cu sarea până ce compoziția capătă consistență.

- Între timp amestecați brânză de vaci cu coaja răzuită de lămâie și cu gălbenușurile. Treptat, încorporați albușurile și umpleți formele în proporție de 2/3 cu această compoziție.

- Puneți formele la bain-marie și apoi în cuptor timp de 5 min., la 200°C. Apoi, lăsați la copt înca 15-20 min., la 160°C.


Sfat: Se servește imediat după coacere, întrucât acest desert ușor se lasă repede.

Ajutorul perfect pentru rețetă

Image
MUM9BX5S22 OptiMUM platinum silver Robot de bucătărie multifuncțional

Noul robot de bucătărie OptiMUM, cu design zvelt, elegant. Asigură rezultate perfecte de fiecare dată, cu ajutorul cântarului integrat,...

Vezi mai mult >

Rețete din aceeași categorie

Baci (specialitate italienească)

- Rupeți ciocolata în bucăți și topiți-o amestecată cu lapte în bain-marie sau în cuptorul cu microunde. Apoi, amestecați până l...

Vezi mai mult >

Green Detox Smoothie

Este simplu: Se spală spanacul. Se curăță morcovii, mango,bananele și ghimbirul. Pune toate ingredientele, inclusiv miezul de nucă, apă și turmeric &icir...

Vezi mai mult >

Înghețată cu aromă de lămâie

- Scoateți cuburile de gheață din congelator și lăsați-le pe o farfurie cel puțin 10 min. - Decojiti lămâia, având grijă să ...

Vezi mai mult >

Clătite cu fructe de pădure și cremă de va...

- Pregatiți vasul de mixare și telul. Spargeți ouăle în vas și adăugați jumătate din cantitatea de lapte. Treptat, adăugați făina, amestec&aci...

Vezi mai mult >

Sufleu de lămâie

- Stoarceți citricele și turnați sucul obținut într-o cratiță în care ați pus circa 50 g de zahăr, apoi fierbeți la foc mic până&n...

Vezi mai mult >

Smoothie din fructe de pădure și mentă

- Se lasă amestecul de fructe de pădure la dezghețat, iar apoi se introduce în blender. - Se taie în sferturi fructele de kiwi decojite și m...

Vezi mai mult >

Mousse au Chocolat

- Tăiați ciocolata în bucăți mici. Dizolvați-o într-un bol de metal pus într-o cratiță cu apă în clocot, împreună...

Vezi mai mult >

Omletă sufleu

- Separați albușul de gălbenuș. Bateți albușurile împreună cu zahărul până capătă consistență. - Apoi, adăugați gălbenușuri...

Vezi mai mult >